Thread: help
View Single Post
Old
09-25-2003, 12:58 PM
  #1
mikko_koivu
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 53
vCash: 500
help

could some1 plz translate this?

http://hc.tps.fi/index.php?main=jouk...=pelaaja&id=13

Kun Mikko Koivu heinäkuussa allekirjoitti kolmivuotisen sopimuksen Minnesota Wildin kanssa, alkoivat huhut Mikon äkkilähdöstä NHL:ään velloa villinä niin Turussa kuin muuallakin Suomessa. Huhut on unohdettu ja Koivun perheen kuopus lähtee innolla uuteen kauteen Palloseuran riveissä, sillä NHL-sopimus sallii Mikon pelaavan tämän kauden TPS:ssa.

Syksyn ajan ”Miki” voi panostaa täysillä kiekkoiluun, sillä ylioppilaskirjoitukset mies hoiti kunnialla alta pois keväällä ja armeijaan lähtö on edessä vasta tammikuussa. Neljä TPS-peluria aloitti palveluksensa jo heinäkuussa, mutta Mikon osalta siirto oli järkevä ratkaisu, koska keväällä kipeytynyt polvi ei ehkä olisi kestänyt rasituksia. Nyt Mikko on päässyt treenaamaan joukkueen mukana ja kuntouttamaan itseään viime kauden moninaisten vammojen jäljiltä.

Viime kausi oli Mikon uralla toisaalta hyvinkin positiivinen, sillä loppukaudesta nuori sentteri pelasi uransa parasta kiekkoa. Toisaalta kautta varjosti valtava pettymys, kun nuorten MM-kisat Kanadassa jäivät Mikon osalta väliin vakavan tulehduksen takia.

- Liigapelit olivat menneet tosi hyvin ja marraskuinen nuorten maajoukkueleiri oli onnistunut. Meillä oli hieno joukkue kasassa. Päivää ennen kuin piti kokoontua, ilmoitin, etten pääse. Jalka oli yksinkertaisesti niin kipeä. Se oli kova paikka, Mikko sanoo vakavana.

Kauden hyvät pelit antoivat kaikesta huolimatta uskoa ja positiivista mieltä tälle kaudelle. ”Miki” aikoo jatkaa siitä, mihin keväällä jäi, mutta pitää tarkemmat tavoitteet itsellään. Menestymisen nälkä on ainakin valtava.

Lahjakkaan nuoren hyökkääjän heikkoutena on joskus pidetty kuumenemista ja maltin puutetta. ”Miki” ei kuitenkaan ole aikeissa muuttaa pelityyliään.

- Tulen aina olemaan tunnepelaaja ja se on yksi mun vahvuuksistani. Ylilyöntejä voi tietenkin joskus sattua, mutta jos ei ole tunnetta, ei ole peliäkään. Ilman tunnetta ei voi voittaa mitään, lataa Mikko.

Kesällä Mikko ehti myös rentoutua matkustelemalla. Koivut, Saku ja Hanna mukaan lukien, viettivät vanhempien syntymäpäiviä Italiassa lomaillen.

Ylioppilas Koivu ei vielä ole pohtinut kovinkaan tarkkaan jatko-opintojaan, mutta yritysjohtaminen kiinnostaa alana. Sinkkuna viihtyvän Mikon koti sijaitsee keskustassa. Mies tottelee myös lempinimeä ”Fifa”, jonka keksimisestä Mikko esittää salaperäisesti hymyillen kiitokset maalivahti Teemu Lassilalle...

mikko_koivu is offline