View Single Post
Old
02-15-2005, 09:29 AM
  #88
quebec2
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: Manaus
Country: Brazil
Posts: 253
vCash: 500
Send a message via MSN to quebec2
a short translation of this please:

En enig styrelse beslutade på måndagen att avsluta Henrik Tallinders och Kristian Huselius kontrakt från och med dagens datum.


-Styrelsen är enig om att spelarna har uppträtt omdömeslöst och LHC accepterar inte på något sätt deras handling och markerar på detta sätt kraftfullt vårt avståndstagande till händelsen, säger Mike Helber.

-Beslutet har fattats i samförstånd med spelarna, som har accepterat att kontraktet med dem upphör. De har inga krav på föreningen vare sig ekonomiskt eller på annat sätt, säger Helber.

-Med hänsyn till det som har hänt tycker vi inte att vi kan prestera och därmed väljer vi att acceptera beslutet och fokusera på våra familjer, kommenterar Henrik Tallinder och Kristian Huselius.

Båda spelarna väljer dessutom att skänka hela sin innestående månadslön till LHC:s ungdomsverksamhet.

Ordförande Christer Mård:
-Det är en omöjlighet att låta spelarna bära vårt varumärke vidare och representera LHC. Vi är också en förening som värnar om våra anställda och vi kommer att erbjuda all den hjälp som står till buds för att hjälpa spelarna och deras familjer för att de skall kunna gå vidare i sina liv.

quebec2 is offline   Reply With Quote