View Single Post
Old
11-21-2005, 03:24 PM
  #145
Pikalek
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2
vCash: 500
Hi, pls can anyone help me?
Domar från Disciplinnämnden
Svenska Ishockeyförbudets Disciplinnämnd meddelade domarna för de tre spelare som var inblandade i slagsmål i matchen mellan HV71 och Linköping.

Ishockeyförbundets Disciplinnämnd beslutade i dag att stänga av HV:s Mattias Remstam och Linköpings Andreas Pihl ytterligare en match efter det slagsmål de båda spelarna var inblandade i förra torsdagen.
Disciplinnämnden beslutade dock att inte stänga av LHC-keepern Fredrik Norrena ytterligare. Här följer nämndens skäl och beslut.
Skäl
I detta slagsmål där Andreas Pihl, Fredrik Norrena och Mattias Remstam ådömts match penalty finner Disciplinnämnden att Andreas Pihls och Mattias Remstams agerande bör bedömas något strängare än vad avser Fredrik Norrena. Remstam startar slagsmålet genom sin crosschecking och Andreas Pihl är i övrigt den mest aktive i slagsmålet.
Sammantaget finner nämnden att Andreas Pihl och Mattias Remstam skall vara avstängda motsvarande två matcher (inklusive den automatiska avstängningen) samt att Fredrik Norrena inte skall vara avstängd utöver den automatiska avstängningen, dvs. en match sammanlagt.
Beslut
Andreas Pihl och Mattias Remstam åläggs enligt 14 kap. 2 § 8 p RF:s stadgar avstängning från och med den
18 november till och med den 22 november 2005.
Fredrik Norrena skall inte åläggas någon ytterligare bestraffning än den automatiska avstängning som följer av domarens beslut om match penalty.

Can anybody tell me only what about Fredrik Norrena? Won't he play, he is suspended?
Thanks very much

Pikalek is offline   Reply With Quote