HFBoards

Go Back   HFBoards > Fantasy Hockey Talk > EA Sports NHL
EA Sports NHL Discussion forum for EA Sports NHL video games.

Nhl 13 app

Reply
 
Thread Tools
Old
09-11-2012, 03:59 PM
  #1
muckbin15
parros16
 
muckbin15's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Charlottetown, PEI
Country: Canada
Posts: 1,460
vCash: 50
Nhl 13 app

i have joined a gm league but the app says im not in any. anybody else having this problem

muckbin15 is offline   Reply With Quote
Old
09-11-2012, 04:08 PM
  #2
MB94
@MBFarina94
 
MB94's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Ottawa, ON
Country: Canada
Posts: 6,353
vCash: 500
My league hasn't started yet but it seems like a common problem with the app. I seem to have another problem, when I want to place a bid on a player in HUT via the app it says I can't make this action because apparently im logged in to NHL 13 on a console.

... my console is off. Anyone having the same problem??

MB94 is online now   Reply With Quote
Old
09-11-2012, 04:09 PM
  #3
muckbin15
parros16
 
muckbin15's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Charlottetown, PEI
Country: Canada
Posts: 1,460
vCash: 50
Quote:
Originally Posted by MB Stars View Post
My league hasn't started yet but it seems like a common problem with the app. I seem to have another problem, when I want to place a bid on a player in HUT via the app it says I can't make this action because apparently im logged in to NHL 13 on a console.

... my console is off. Anyone having the same problem??
funny because i cant even click my hut button, the play now button on the app isnt shaded in at all

muckbin15 is offline   Reply With Quote
Old
09-11-2012, 04:12 PM
  #4
Oscar Acosta
Bat Country
 
Oscar Acosta's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Country: United States
Posts: 3,344
vCash: 738
I can't even log into the app itself. Consider yourselves lucky you made it that far.

Oscar Acosta is offline   Reply With Quote
Old
09-11-2012, 04:15 PM
  #5
MB94
@MBFarina94
 
MB94's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Ottawa, ON
Country: Canada
Posts: 6,353
vCash: 500
Quote:
Originally Posted by muckbin15 View Post
funny because i cant even click my hut button, the play now button on the app isnt shaded in at all
lol really? cant say im surprised with all these problems, i expected it

MB94 is online now   Reply With Quote
Old
09-11-2012, 04:15 PM
  #6
matt1396
Registered User
 
matt1396's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Toronto
Country: Canada
Posts: 2,925
vCash: 500
weird i'm not having any problems with the app... lol

matt1396 is offline   Reply With Quote
Old
09-11-2012, 07:33 PM
  #7
muckbin15
parros16
 
muckbin15's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Charlottetown, PEI
Country: Canada
Posts: 1,460
vCash: 50
im having way too many, what a joke, hope they get it fixed.

muckbin15 is offline   Reply With Quote
Reply

Forum Jump


Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:22 PM.

monitoring_string = "e4251c93e2ba248d29da988d93bf5144"
Contact Us - HFBoards - Archive - Privacy Statement - Terms of Use - Advertise - Top - AdChoices

vBulletin Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
HFBoards.com is a property of CraveOnline Media, LLC, an Evolve Media, LLC company. 2014 All Rights Reserved.