HFBoards

Go Back   HFBoards > NHL Eastern Conference > Atlantic Division > Ottawa Senators
Notices

Streaming via Playstation 3

Reply
 
Thread Tools
Old
12-22-2011, 04:43 PM
  #1
Jerk Store
Classless
 
Join Date: Aug 2006
Location: Aylmer
Country: Canada
Posts: 4,994
vCash: 500
Streaming via Playstation 3

Hey guys, need some help please! The game is, as usual when its on sportsnet sens, not available on the qc side and tva sports isnt showing it. I have tried in the past to get adthe streams to play via my playstation but with no success... Does anybody know whats the right way to go about this? Or any streams that would work? I do have a router so maybe thats the problem? Any help would be greatly appreciated, dont want to miss this one...

Jerk Store is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 04:46 PM
  #2
FightingIrish
Total Lak of Respek
 
FightingIrish's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Ottawa
Country: Canada
Posts: 1,688
vCash: 934
In, also interested in hearing about this.

FightingIrish is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 04:49 PM
  #3
Yashin
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Location: Fort McMurray
Country: Canada
Posts: 649
vCash: 1125
I've streamed TV shows (Not from Netflix, but sites such as watchseries.eu) on my PS3 before. Do all live streams not work?

Yashin is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 04:52 PM
  #4
Jerk Store
Classless
 
Join Date: Aug 2006
Location: Aylmer
Country: Canada
Posts: 4,994
vCash: 500
Quote:
Originally Posted by Yashin View Post
I've streamed TV shows (Not from Netflix, but sites such as watchseries.eu) on my PS3 before. Do all live streams not work?
Ill go try see if that site works

Jerk Store is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 04:52 PM
  #5
CanadianHockey
On the Alfie Wagon
 
CanadianHockey's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: uOttawa
Country: Canada
Posts: 28,307
vCash: 2391
Try another site maybe, Firstrowsports will have a stream up come gametime.

Streaming is definitely possible on the PS3 browser, though.

__________________
CanadianHockey________ __ __________Sens, Oilers, and Team Canada
CanadianHockey is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 04:55 PM
  #6
Jerk Store
Classless
 
Join Date: Aug 2006
Location: Aylmer
Country: Canada
Posts: 4,994
vCash: 500
Javascripts opens a new blank page (om watch series). Is that supposed to happen?

Jerk Store is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 04:57 PM
  #7
Batali Crocs*
 
Join Date: May 2011
Country: Canada
Posts: 1,163
vCash: 500
I have sportsnet sens and I'm in Montreal.

Change your package...

Batali Crocs* is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 04:59 PM
  #8
Jerk Store
Classless
 
Join Date: Aug 2006
Location: Aylmer
Country: Canada
Posts: 4,994
vCash: 500
Ok that works. It keeps stopping but it works

Jerk Store is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 05:00 PM
  #9
Jerk Store
Classless
 
Join Date: Aug 2006
Location: Aylmer
Country: Canada
Posts: 4,994
vCash: 500
Sportsnet sens in mtl? With videotron?

Jerk Store is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 05:02 PM
  #10
mikey
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 360
vCash: 500
Anything for the xbox360?

mikey is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 05:03 PM
  #11
Jerk Store
Classless
 
Join Date: Aug 2006
Location: Aylmer
Country: Canada
Posts: 4,994
vCash: 500
Also it asks me like a million times if I want to run a plugin

Jerk Store is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 05:18 PM
  #12
CanadianHockey
On the Alfie Wagon
 
CanadianHockey's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: uOttawa
Country: Canada
Posts: 28,307
vCash: 2391
Quote:
Originally Posted by Jerk Store View Post
Also it asks me like a million times if I want to run a plugin
It tends to do that. The PS3 browser isn't really all that great

CanadianHockey is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 05:22 PM
  #13
Icelevel
little bit better
 
Icelevel's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Country: Canada
Posts: 9,398
vCash: 500
Quote:
Originally Posted by Jerk Store View Post
Also it asks me like a million times if I want to run a plugin
mine keeps saying, "setting up the play"?

Icelevel is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 05:22 PM
  #14
Jerk Store
Classless
 
Join Date: Aug 2006
Location: Aylmer
Country: Canada
Posts: 4,994
vCash: 500
So are the streams decent or will I be looking for the puck the whole time?

Jerk Store is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 05:34 PM
  #15
Jerk Store
Classless
 
Join Date: Aug 2006
Location: Aylmer
Country: Canada
Posts: 4,994
vCash: 500
I guess nobody pulls this off successfuly

Jerk Store is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 05:44 PM
  #16
Emerica
Thank You Alfie
 
Emerica's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Gatineau
Country: Canada
Posts: 5,940
vCash: 500
Quote:
Originally Posted by Batali Crocs View Post
I have sportsnet sens and I'm in Montreal.

Change your package...
You're not with Videotron are you?

Emerica is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 06:04 PM
  #17
ReginKarlssonLehner
Classless, no rispek
 
ReginKarlssonLehner's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 20,119
vCash: 50
Can this work for 360 as well??

ReginKarlssonLehner is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 06:13 PM
  #18
Uncle Eugene
Buckle up.
 
Uncle Eugene's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Barbados
Country: Canada
Posts: 2,413
vCash: 500
The fact that 360 doesn't have a web browser notwithstanding?

#noob

Uncle Eugene is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 06:16 PM
  #19
TrueGrit
Registered User
 
TrueGrit's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Country: Canada
Posts: 2,561
vCash: 500
Quote:
Originally Posted by BWP View Post
mine keeps saying, "setting up the play"?


TrueGrit is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 06:19 PM
  #20
vdB
Registered User
 
vdB's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Whitby, Ontario
Country: Canada
Posts: 2,063
vCash: 500
It has worked fine for me in the past. Just keep saying yes to the plug ins and close all the other empty windows that it gives you.

vdB is offline   Reply With Quote
Old
12-22-2011, 06:26 PM
  #21
MainDotC
Depth Defenceman
 
MainDotC's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Morrisville, NY
Country: United States
Posts: 14,757
vCash: 500
Send a message via AIM to MainDotC Send a message via Yahoo to MainDotC Send a message via Skype™ to MainDotC
I'm streaming widescreen on http://www.ustream.tv/channel/bsenshockeylive - maybe that will work for you maybe it won't.

MainDotC is online now   Reply With Quote
Reply

Forum Jump


Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:45 PM.

monitoring_string = "e4251c93e2ba248d29da988d93bf5144"
Contact Us - HFBoards - Archive - Privacy Statement - Terms of Use - Advertise - Top - AdChoices

vBulletin Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
HFBoards.com is a property of CraveOnline Media, LLC, an Evolve Media, LLC company. 2014 All Rights Reserved.