HFBoards

Go Back   HFBoards > Fantasy Hockey Talk > General Fantasy Talk
Mobile Hockey's Future Become a Sponsor Site Rules Support Forum vBookie Page 2
General Fantasy Talk Forum for fantasy leagues, mock and all time drafts, and hockey video games.

Yahoo Fantasy Hockey 2011-2012 is UP

Reply
 
Thread Tools
Old
08-25-2011, 09:16 PM
  #1
Leviathan
Registered User
 
Leviathan's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Country: Canada
Posts: 944
vCash: 500
Yahoo Fantasy Hockey 2011-2012 is UP

woohooooo

Leviathan is offline   Reply With Quote
Old
08-25-2011, 10:04 PM
  #2
I Am Beat You
Registered User
 
I Am Beat You's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: London
Country: Canada
Posts: 4,076
vCash: 500
Can you make a public league yet?

I Am Beat You is offline   Reply With Quote
Old
08-25-2011, 10:13 PM
  #3
Leviathan
Registered User
 
Leviathan's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Country: Canada
Posts: 944
vCash: 500
Nope, its messed up right now. People are going crazy about it on the message boards.

Leviathan is offline   Reply With Quote
Old
08-25-2011, 10:56 PM
  #4
I Am Beat You
Registered User
 
I Am Beat You's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: London
Country: Canada
Posts: 4,076
vCash: 500
So is that just an issue on their end or will it just start up later than other types of leagues?

I Am Beat You is offline   Reply With Quote
Old
08-25-2011, 11:39 PM
  #5
Leviathan
Registered User
 
Leviathan's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Country: Canada
Posts: 944
vCash: 500
I think its just an issue on their end. Theres quite a few other kinks - the mock drafts arent loading properly.

Leviathan is offline   Reply With Quote
Old
08-25-2011, 11:44 PM
  #6
FatherToASisterOfOtt
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Country: Canada
Posts: 43
vCash: 500
pretty eager to start doing these mock drafts...wanna find some late round steals early. that being said, does anyone know if the y! rankings are subject to change throughout the preseason, or are they pretty much set as of right now?

FatherToASisterOfOtt is offline   Reply With Quote
Old
08-26-2011, 12:00 AM
  #7
hoodstar
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 252
vCash: 500
The mock drafts aren't loading for me. Anybody else having this issue?

hoodstar is offline   Reply With Quote
Old
08-26-2011, 12:39 AM
  #8
DJB
Sens best prospect
 
DJB's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Country: Canada
Posts: 7,816
vCash: 500
Quote:
Originally Posted by hoodstar View Post
The mock drafts aren't loading for me. Anybody else having this issue?
Yup no dice for me either. Wasn't sure if it was the hockey or maybe my computer. NFL drafts work fine.

The mock drafts are messed up right now.

DJB is online now   Reply With Quote
Old
08-26-2011, 08:56 AM
  #9
Mr Bojanglez
HFBoards Sponsor
 
Mr Bojanglez's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: From Jersey w/ Love
Country: United States
Posts: 10,922
vCash: 500
Yea i'm having trouble renewing the league that I run. It says the league "already exists." I'll give it another day or two.

Mr Bojanglez is offline   Reply With Quote
Old
08-26-2011, 09:50 AM
  #10
DJB
Sens best prospect
 
DJB's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Country: Canada
Posts: 7,816
vCash: 500
Drafts still aren't working for me as of right now...

DJB is online now   Reply With Quote
Old
08-26-2011, 10:06 AM
  #11
Legendary319
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Country: United States
Posts: 176
vCash: 500
CBS has been up for a while and Fantrax never closes for their keeper leagues, both are way superior to Yahoo on just about every level. CBS for one year leagues and Fantrax for Keepers is the way to go.

Legendary319 is offline   Reply With Quote
Old
08-26-2011, 11:28 AM
  #12
Leviathan
Registered User
 
Leviathan's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Country: Canada
Posts: 944
vCash: 500
Still cant get the mock drafts working...

Leviathan is offline   Reply With Quote
Old
08-26-2011, 04:34 PM
  #13
xcaliber002
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 51
vCash: 500
Quote:
Originally Posted by Leviathan View Post
Still cant get the mock drafts working...
having the same problem...football drafts worked fine yesterday, and I've used two different computers/browsers, so Im guessing it's a server problem...I'm sure it'll get fixed soon...but it's annoying as all get up...

xcaliber002 is offline   Reply With Quote
Old
08-26-2011, 11:56 PM
  #14
SebFromHawk
Registered Loser
 
SebFromHawk's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Eastern Ontario
Posts: 242
vCash: 500
HELP PLEASE: In a points-only league, if a goalie win is worth 2 pts and a shutout 3 pts... does a single game shutout win add up to 5 pts?

SebFromHawk is offline   Reply With Quote
Old
08-27-2011, 12:07 AM
  #15
Eamonn*
 
Join Date: Jul 2011
Location: Vancouver, Canada
Country: Canada
Posts: 2,395
vCash: 500
Quote:
Originally Posted by royalRUNNER View Post
HELP PLEASE: In a points-only league, if a goalie win is worth 2 pts and a shutout 3 pts... does a single game shutout win add up to 5 pts?
yup.. same with powerplay points.. if a goal is 1.5 and a powerplay point i 1 point.. a powerplay goal should give you 2.5 points.

Eamonn* is offline   Reply With Quote
Old
08-27-2011, 12:11 AM
  #16
SebFromHawk
Registered Loser
 
SebFromHawk's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Eastern Ontario
Posts: 242
vCash: 500
Quote:
Originally Posted by Eamonn View Post
yup.. same with powerplay points.. if a goal is 1.5 and a powerplay point i 1 point.. a powerplay goal should give you 2.5 points.
Thanks. Can anyone else confirm this?

SebFromHawk is offline   Reply With Quote
Old
08-27-2011, 12:13 AM
  #17
Everlong
-
 
Everlong's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Country: Canada
Posts: 27,495
vCash: 500
He's right.

Everlong is offline   Reply With Quote
Old
08-27-2011, 02:12 PM
  #18
Hockey Nightmare
Ex-hockey fan
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,305
vCash: 500
Yeah, I don't know what I'm supposed to do to get this to work. I've updated everything but when I run a system test, all I get is the "Connecting to server..." screen of death.

Hockey Nightmare is offline   Reply With Quote
Old
08-27-2011, 02:15 PM
  #19
Leviathan
Registered User
 
Leviathan's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Country: Canada
Posts: 944
vCash: 500
It hasnt worked for anybody yet.

Leviathan is offline   Reply With Quote
Old
08-27-2011, 03:04 PM
  #20
FromChaos22
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Location: Los Angeles
Country: United States
Posts: 655
vCash: 500
Both Datsyuk and Zetterberg are only LWs right now. How does that make sense at all? I know they'll add C at some point but that's dumb.

FromChaos22 is offline   Reply With Quote
Old
08-27-2011, 03:19 PM
  #21
Aplayaz2000
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Location: Toronto
Country: Canada
Posts: 4,704
vCash: 500
stupid yahoo, i wanna mock a draft

Aplayaz2000 is offline   Reply With Quote
Old
08-27-2011, 08:46 PM
  #22
Leviathan
Registered User
 
Leviathan's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Country: Canada
Posts: 944
vCash: 500
Quote:
Originally Posted by FromChaos22 View Post
Both Datsyuk and Zetterberg are only LWs right now. How does that make sense at all? I know they'll add C at some point but that's dumb.
Hey at least it adds to the number of LWs available.

Leviathan is offline   Reply With Quote
Old
08-28-2011, 09:48 AM
  #23
AdmiralsFan24
Registered User
 
AdmiralsFan24's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Wisconsin
Country: United States
Posts: 5,191
vCash: 500
Send a message via AIM to AdmiralsFan24
Ugh. STILL doesn't work. At least the basketball one doesn't work either.

Edit: It finally works!


Last edited by AdmiralsFan24: 08-28-2011 at 12:34 PM.
AdmiralsFan24 is online now   Reply With Quote
Old
08-29-2011, 09:42 AM
  #24
DJB
Sens best prospect
 
DJB's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Country: Canada
Posts: 7,816
vCash: 500
Anyone else having problems accessing the hockey today?

I'm able to sign into my regualr yahoo account, but when i try and sign into the fantasy hockey account to access my teams, it won't accept my password...

DJB is online now   Reply With Quote
Old
08-29-2011, 09:47 AM
  #25
OttawaDaniel17
Rookie User
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 1
vCash: 500
Can someone help me?

I created my league. It is an auction draft. I want to assign keeper players before the draft, and there is option assign keeper players, but it is greyed out. Does anybody know why this might be?

OttawaDaniel17 is offline   Reply With Quote
Reply

Forum Jump


Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:38 PM.

monitoring_string = "e4251c93e2ba248d29da988d93bf5144"
Contact Us - HFBoards - Archive - Privacy Statement - Terms of Use - Advertise - Top - AdChoices

vBulletin Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
HFBoards.com is a property of CraveOnline Media, LLC, an Evolve Media, LLC company. 2014 All Rights Reserved.